23-ти Шри Чинмој маратон на себенадминување 2022

23-ти Шри Чинмој маратон на себенадминување 2022

22-ри Шри Чинмој маратон на себенадминување 2021

Резултати од 22-ри Шри Чинмој маратон на себенадминување 2021

22-ри Шри Чинмој маратон на себенадминување 2021

Фотографии од 22-ри Шри Чинмој маратон на себенадминување 2021

21-ви Шри Чинмој маратон на себенадминување 2019

21-ви Шри Чинмој маратон на себенадминување 2019

Фотографии од 21-ви Шри Чинмој маратон на себенадминување 2019

Предизвикување на невозможното

Погледнете го документарниот филм од 2011-тата година што хронолошки ја прикажува одисејата на подигнување тежини на…

Подигнување на светот со срцето на единството

Презентирана на мажи, жени и деца од сите сфери на животот, наградата „Подигнување на светот со…

Подигнување тежини

Од 1985-тата година, на возраст од 54 години, па се до неколку месеци пред неговото заминување…

20-ти Шри Чинмој маратон на себенадминување 2018

Фотографии од 20-ти Шри Чинмој маратон на себенадминување 2018

20-ти Шри Чинмој маратон на себенадминување 2018

Шри Чинмој Маратон Тим

Цврсто верувајќи во неоходноста од физичкото здравје, Шри Чинмој не само што ги помогна првите маратони…

19-ти Шри Чинмој маратон на себенадминување 2017

Фотографии од 19-ти Шри Чинмој маратон на себенадминување 2017

19-ти Шри Чинмој маратон на себенадминување 2017

Трка на мирот

Основана од Шри Чинмој во 1987-мата година, „Трка на мирот“ беше прва активност за спорт и…

18-ти Шри Чинмој маратон на себенадминување 2016

Фотографии од 18-ти Шри Чинмој маратон на себенадминување 2016

18-ти Шри Чинмој маратон на себенадминување 2016

Контакт

Трка на себенадминување на 2 милји

Седмичната „Трка на себенадминување на 2 милји“ (3,2 км) е посебно искуство и задоволство што секој…

17-ти Шри Чинмој маратон на себенадминување 2015

Фотографии од 17-ти Шри Чинмој маратон на себенадминување 2015

error: Внимание: Содржината е заштитена!