Регистрација · Registration


Котизацијата вклучува инаугуративен попуст од 50 % по повод инаугурацијата на трката до 3.5.2024 година:

 • котизацијата за трката на 24 часа изнесува 4300 денари 2150 денари
 • котизацијата за трката на 12 часа изнесува 3000 денари 1500 денари
 • котизацијата за трката на 6 часа изнесува 1900 денари 950 денари


Од 4.5.2024 година до 3.6.2024 година пријавувањето е со редовна котизација:

 • котизацијата за трката на 24 часа изнесува 4300 денари
 • котизацијата за трката на 12 часа изнесува 3000 денари
 • котизацијата за трката на 6 часа изнесува 1900 денари

Котизацијата за трките може да се плати со дебитна или кредитна картичка и со уплатница во банка / интернет банка.

 • Котизацијата може да се плати со дебитна или кредитна картичка на srichinmoyraces.mk/registracija при што потребно е да се избере опцијата Debit or Credit Card
 • Котизацијата може да се плати со уплатница во банка / интернет банка, при што потребно е да се испрати пополнет формулар за регистрација на srichinmoyraces.mk@gmail.com и да се изврши уплата со следните податоци:
  Назив на примач: ШРИ ЧИНМОЈ МАРАТОН ТИМ Скопје
  Платежна сметка во денари на примачот: 300000001033668
  Банка на примач: Комерцијална банка АД Скопје
  Износ МКД за трка на 24 часа: 2150
  Износ МКД за трка на 12 часа: 1500
  Износ МКД за трка на 6 часа: 950

_______________________________________________

Registration

Registration ends: June 3rd, 2024 (Monday), 11:59 PM
✍? You can register through srichinmoyraces.mk/registracija

Registration fees

The registration fees includes an inaugural discount of 50% on the occasion of the inauguration of the races through May 3rd, 2024:

 • 24-Hour Race registration fee: 4300 MKD 2150 MKD (70 EUR 35 EUR)
 • 12-Hour Race registration fee: 3000 MKD 1500 MKD (50 EUR 25 EUR)
 • 6-Hour Race registration fee: 1900 MKD 950 MKD (30 EUR 15 EUR)

Registration fees from May 4th, 2024 through June 3rd, 2024:

 • 24-Hour Race registration fee: 4300 MKD (70 EUR)
 • 12-Hour Race registration fee: 3000 MKD (50 EUR)
 • 6-Hour Race registration fee: 1900 MKD (30 EUR)