ПОЛИТИКА НА РЕФУНДАЦИЈА

Ве молиме прочитајте ја нашата Политика за рефундација пред да поднесете барање за рефундирање или кредит…

ВОЗРАСНА ГРАНИЦА

Учесниците на маратонот мора да имаат 18 или повеќе од 18 години на денот на трката.Учесниците…

ПРОГЛАСУВАЊЕ НА ПОБЕДНИЦИ

На сите учесници кои ќе ги завршат трките се доделува медал и диплома, а на победниците…

МЕДИЦИНСКА ПОМОШ

На старт/цел зоната ќе биде обезбедена медицинска помош за време на трката, за случаи на потребна…

СТАРТНИ ПАКЕТИ

Стартниот пакет вклучува: Стартните пакети се подигнуваат на локација фонтана „Лотосов цвет“ во Градски парк –…

ПОМАГАЧИ / ПЕРСОНАЛ

Членовите на персоналот на Шри Чинмој маратон тим ќе им служат на тркачите најдобро што можат.…

ОСВЕЖУВАЊЕ

Во непосредна близина на старт/цел зоната ќе има добро снабдена освежителна станица со пијалоци и храна.…

МЕРЕЊЕ НА ВРЕМЕ

Мерењето на времето се врши електронски, со чипови.На задната страна на стартниот број се наоѓа чипот…

ПАТЕКА

Стартот на трката е во Градски парк – Скопје, во близина на Луна парк.Патеката е кружна…

ПРОГРАМА

Недела, 16-ти март 7:30 -> Старт на маратонот8:30 -> Старт на полумаратонот13:30 -> Завршува маратонот и…

ПРИЈАВУВАЊЕ И КОТИЗАЦИЈА

ПријавувањеПријавувањето трае до 9.3.2025 година (недела), 23:59 часот.✍ Регистрацијата се одвива преку srichinmoyraces.mk КотизацијаКотизацијата изнесува: Котизацијата…

mk_MKМакедонски јазик