Фотографии – 1-ва Шри Чинмој 24-12-6 часовна трка (8-9.6.2024)

Резултати – 1-ва Шри Чинмој 24-12-6 часовна трка (8-9.6.2024)

ПОЛИТИКА НА РЕФУНДАЦИЈА

Ве молиме прочитајте ја нашата Политика за рефундација пред да поднесете барање за рефундирање или кредит…

ВОЗРАСНА ГРАНИЦА

Сите учесници мора да имаат 18 или повеќе од 18 години на денот на трката.

ПРОГЛАСУВАЊЕ НА ПОБЕДНИЦИ

На сите учесници кои ќе ги завршат трките се доделува медал и диплома, а на победниците…

БЕЗБЕДНОСНИ МЕРКИ ВО ВЕЧЕРНИТЕ ЧАСОВИ

Делот од паркот во којшто се одвива трката е осветлен во вечерните часови, а како дополнителна…

МЕДИЦИНСКА ПОМОШ

На старт/цел зоната ќе биде обезбедена медицинска помош за време на трката, за случаи на потребна…

СТАРТНИ ПАКЕТИ

Стартниот пакет вклучува: Стартниот број се подигнува 30-60 минути пред почетокот на трката на самиот старт…

ПОМАГАЧИ / ПЕРСОНАЛ

Посетителите и помагачите се најдобредојдени на трките, но ве молиме имајте на ум дека тие треба…

ПРОСТОР ЗА ОДМОР

Учесниците можат да си постават своја станица/место за одмор на тревата од двете страни на патеката,…

ОСВЕЖУВАЊЕ

Во непосредна близина на старт/цел зоната ќе има добро снабдена освежителна станица со пијалоци и храна.…

БРОЕЊЕ НА КРУГОВИ

Мерењето на времето, односно броењето на изминати кругови/километри се врши електронски, со чипови. Доколку учесникот ја…

ПАТЕКА

Стартот на трката е во Градски парк – Скопје, во близина на Луна парк.Патеката е кружна…

ПРОГРАМА

Сабота, 8-ми јуни: 6:30 -> Учесниците може да започнат со поставување и уредување на нивното лично…

ПРИЈАВУВАЊЕ И КОТИЗАЦИЈА

Пријавување Пријавувањето трае до 3.6.2024 година (понеделник), 12:00 часот.✍ Регистрацијата се одвива преку srichinmoyraces.mk Котизација Котизацијата…

25-ти Шри Чинмој маратон 2024

25-ти Шри Чинмој маратон 2024

Учесници на 1-вата Шри Чинмој 24-12-6 часовна трка (8-9.6.2024)

24-ти Шри Чинмој маратон на себенадминување 2023

24-ти Шри Чинмој маратон на себенадминување 2023