Шри Чинмој маратон тим

Цврсто верувајќи во неоходноста од физичкото здравје, Шри Чинмој не само што ги помогна првите маратони…

Шри Чинмој единство-дом трка за мир

Основана од Шри Чинмој во 1987-мата година, „Шри Чинмој единство-дом трката за мир“ („Sri Chinmoy Oneness-Home…

Трка на себенадминување на 2 милји

Седмичната „Трка на себенадминување на 2 милји“ (3,2 км) е посебно искуство и задоволство што секој…

error: Внимание: Содржината е заштитена!