Blog

Резултати – 23-ти Шри Чинмој маратон на себенадминување 2022

Резултати – 22-ри Шри Чинмој маратон на себенадминување 2021

Резултати од 22-ри Шри Чинмој маратон на себенадминување 2021

Фотографии – 22-ри Шри Чинмој маратон на себенадминување 2021

Фотографии од 22-ри Шри Чинмој маратон на себенадминување 2021

Резултати – 21-ви Шри Чинмој маратон на себенадминување 2019

Фотографии – 21-ви Шри Чинмој маратон на себенадминување 2019

Фотографии од 21-ви Шри Чинмој маратон на себенадминување 2019

Предизвикување на невозможното

Погледнете го документарниот филм од 2011-тата година што хронолошки ја прикажува одисејата на подигнување тежини на…

Подигнување на светот со единство-срцето

Презентирана на мажи, жени и деца од сите сфери на животот, наградата „Подигнување на светот со…

Подигнување тежини

Од 1985-тата година, на возраст од 54 години, па се до неколку месеци пред неговото заминување…

Фотографии – 20-ти Шри Чинмој маратон на себенадминување 2018

Фотографии од 20-ти Шри Чинмој маратон на себенадминување 2018

Резултати – 20-ти Шри Чинмој маратон на себенадминување 2018

Шри Чинмој маратон тим

Цврсто верувајќи во неоходноста од физичкото здравје, Шри Чинмој не само што ги помогна првите маратони…

Фотографии – 19-ти Шри Чинмој маратон на себенадминување 2017

Фотографии од 19-ти Шри Чинмој маратон на себенадминување 2017

Резултати – 19-ти Шри Чинмој маратон на себенадминување 2017

Шри Чинмој трка на мирот на единство-домот

Основана од Шри Чинмој во 1987-мата година, „Шри Чинмој трка на мирот на единство-домот“ („Sri Chinmoy…

Фотографии – 18-ти Шри Чинмој маратон на себенадминување 2016

Фотографии од 18-ти Шри Чинмој маратон на себенадминување 2016

Резултати – 18-ти Шри Чинмој маратон на себенадминување 2016

Контакт

Трка на себенадминување на 2 милји

Седмичната „Трка на себенадминување на 2 милји“ (3,2 км) е посебно искуство и задоволство што секој…

Фотографии – 17-ти Шри Чинмој маратон на себенадминување 2015

Фотографии од 17-ти Шри Чинмој маратон на себенадминување 2015

Резултати – 17-ти Шри Чинмој маратон на себенадминување 2015

mk_MKМакедонски јазик