СТАРТНИ ПАКЕТИ


Стартниот пакет вклучува:

 • стартен број
 • медал за завршена трка
 • хартиена диплома
 • пехари за победниците (прво, второ и трето место)
 • дигитални фотографии
 • освежување во текот на трката
 • складирање на лични работи за време на трката
 • подготовка и обезбедување на патеката
 • мерење на време
 • тоалети достапни на старт/цел зоната
 • медицинска помош
 • соодветен простор за одмор

Стартниот број се подигнува 30-60 минути пред почетокот на трката на самиот старт на трката.